Chatten en daten met volslanke mensen met een maatje meer!

Heb jij zin om te flirten, wil je graag een relatie of heb je geen zin meer om het weekend alleen door te brengen? Vraagt iedereen zich in jouw omgeving af waarom je nog niet bent getrouwd? Zou je wel wat nieuwe sociale contacten willen opdoen en je vriendenkring uitbreiden? Voor iedereen is er iemand te vinden! Ook voor jou! Of je nu een winkelvriendin zoekt of iemand om mee in het huwelijksbootje te stappen. Je kunt altijd vrijblijvend even kijken wie er online is of met wie je zin hebt een gesprek te beginnen. Of misschien iets leuks te gaan doen in 'het echte leven'. Juist jij als vollere man of vrouw zult je heel bijzonder voelen door alleen in gespek te zijn met dikkere mensen of mensen die jouw volle wormen juist heel mooi of totaal onbelangrijk vinden!

Ook met maatje meer grote kans op een maatje!

Heb jij ook een maatje meer? Of ben je iets gezetter dan gemiddeld? Heb jij altijd al een flinke lichaamsbouw gehad? Heb je gewoon zware botten of ben je juist trots op jouw supervrouwelijke rubensfiguur? Sommige dikkere mensen zijn actief bezig iets te doen aan hun overgewicht. Anderen hebben al tijden geleden geaccepteerd dat zij een dame of heer van gewicht zijn. Mannen en vrouwen met een maatje meer, die open staan voor nieuwe contacten, een partner, relatie, vriendschap of lotgenoot kunnen heel gericht zoeken naar een leuke date via internet. Onzeker over je gewicht? Dat is hier dan zeker niet nodig! Datingsites kunnen heel specifiek zijn. Dan kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar mensen met net als jij dat beetje extra. Tref mensen aan die al lang op zoek zijn naar een leuke rubensvrouw of knappe grote man! Je zult er trouwens versteld van staan hoeveel leuke mannen en vrouwen er wel houden van een stevige partner!

Gericht zoeken naar partner

Op een website, speciaal voor volle mensen, kun je gericht op zoek gaan naar een partner. Je hoeft niet bang te zijn voor vreemde of vervelende reacties. Iedereen op de site kent dezelfde problemen als jij of heeft respect en bewondering voor je. Je kunt met je gratis inschrijving alvast gaan kijken op profielen en foto's van mensen. Je kunt direct een berichtje sturen, een chat beginnen of een e-mail achterlaten zodra je iemand ziet waarvan je meer zou willen weten. Die ene speciale is misschien dichterbij dan je denkt! Neem snel een kijkje op Maatjemeer-Match.nl

Dikke modetrend

In Nederland, maar natuurlijk ook in de rest van de wereld, worden mensen gemiddeld dikker. Al heel lang is slank de norm, maar het tij keert! Zelfs de mode-industrie, bekend en berucht om de graatmagere modellen die de nieuwe mode altijd in maatje 34 presenteren, heeft al een flinke ommekeer doorgemaakt. Bekende grote Nederlandse , Duitse en Belgische mode-en vrouwenbladen begonnen een aantal jaren geleden al met het weren van broodmagere modellen op hun pagina's. Maar ook bijvoorbeeld paspoppen in kledingwinkels, tv-persoonlijkheden en andere rolmodellen in de samenleving zijn aan het veranderen. Dat superslanke rolmodel is niet meer vol te houden als realistisch. Bijna de hele mode-industrie is afkomstig uit Frankrijk en Italie. De mode is dus ook vanzelf meer gericht op de Franse en Italiaanse maten, die meestal van een tenger formaat zijn, vergeleken met bijvoorbeeld Nederlanders. Gelukkig zien we steeds meer Nederlandse en internationale ontwerpers, die niet meer ontwerpen en knippen in maat 34 en deze maat simpelweg vergroten, maar die zich specialiseren in de vormen van de vollere vrouw of man. Ook in de media en reclame lijken dikkere mensen een veel groter publiek aan te spreken. Het past nou eenmaal meer bij het huidige reële lichaamsbeeld. Mensen herkennen zich en krijgen een minder negatief zelfbeeld. Kortom, maatje 34 of 36 hebben we nu wel gezien! Dik is hip!

In sommige landen moet je trouwens soms juist flink aankomen om aan de man of vrouw te komen. In Mauritanië maar ook delen van Turkije, Marokko en in veel andere Afrikaanse landen worden meisjes al van kinds af aan volgestopt. Veel couscous en melk van kamelen om zoveel mogelijk aan te komen. Als vrouw wordt je dan zeer aantrekkelijk en zul je snel een man vinden! Straille en cellulitis is ook nog eens extra aantrekkelijk. In sommige landen binden vrouwen grote kussens om hun achterwerk met een aantal rokken eroverheen, voordat ze naar een feest gaan of een afspraakje met een man hebben. In Zuid-Amerika is een bilvergroting de meest voorkomende plastisch-chirurgische ingreep. De schoonheid van het slank-zijn is dus maar betrekkelijk!

Diëten, eetstoornis en operaties

Veel mensen zien overgewicht als probleem. Velen proberen af te slanken door middel van een aangepast dieet en het veranderen van hun voedingsgewoonten. Zo volgen veel mensen het dieet van Sonja Bakker, Atkins, Leven lang fit, het bloedgroependieet, het proteïnedieet, het eiwitdieet, de Monignac-methode, Herbalife of een HCG afslankkuur met hormooninjecties. Boven een ernstige vorm van overgewicht kun je een operatie overwegen. Zoals bijvoorbeeld een maagballon, een maagband, een maagverkleiningsoperatie of maagring, bariatrische chirurgie. gastric bypass, duodenal switch, scopinaro, liposuctie, vibrasound liposculptuur of plaatseijke lypolyse-injecties. Bij sommige van bovenstaande ingrepen moet de BMI (Body-Mass-Index) boven de 40 liggen of er moet een lichamelijke aandoening zijn die voortkomt uit het overgewicht.

Oorzaken en risico's bij zeer ernstig overgewicht

Dat zijn o.a.: suikerziekte, verhoogde bloeddruk en cholesterol, hartinfarct, Stress-incontinentie, kortademigheid, astma, longemfyseem, snurken, Slaap-Apneu syndroom, menstruatiestoornissen, trombose, slijtage van gewrichten en botten, rug- en nekklachten.

Ongezond, teveel of te onregelmatig eten en weinig beweging kunnen zorgen voor zwaarlijvigheid. Maar ook psychische oorzaken kunnen een rol spelen. Het mechanisme waarbij men stopt met eten wanneer er eigenlijk voldoende is gegeten, is verstoord. Of er is een stoornis in het psychische, hormonale of neurologische proces in het lichaam.

Veel mensen met een maatje meer

Tegenwoordig speelt de markt wel in op het feit dat veel mensen een maatje meer hebben. In vrijwel alle steden zijn modewinkels voor een maatje meer te vinden en er bestaan ook speciale meubelzaken en schoenenzaken, beddenzaken, tijdschriften, lingerieshops voor mensen die wat dikker zijn. Ook hebben veel 'gewone' winkels, internet- en postorderbedrijven een afdeling speciaal voor mensen met een grotere maat. Dikke mensen worden steeds minder extreem en opvallend in het straat en modebeeld.

Discriminatie en acceptatie van dikke mensen / veilig daten voor dikke mensen

Nog altijd worden dikke mensen vaak gediscrimineerd. Mensen proberen ook vaak aan mensen die meer wegen voor te schrijven wat ze het beste zouden kunnen doen en laten. Op een datingsite, speciaal voor dikke mensen, kun jij gewoon jezelf zijn zonder dat je wordt beoordeeld. Een veilige en betrouwbare omgeving. Wanneer je een foto wilt plaatsen of in het echt met iemand wilt afspreken, dat bepaal je natuurlijk zelf. Als je geen foto op je computer hebt, kun je per post ook een foto opsturen zodat deze toch op de site kan komen te staan. Je kunt dus helemaal jezelf zijn of juist een beetje anoniem blijven en rondkijken. Verhalen en ervaringen uitwisselen of vertellen wat je bezighoudt en luisteren wat andere vinden.

Contact maken

Je eenzaam voelen en niet weten hoe je aan contacten komt. Dat maken veel mensen wel een keer mee in hun leven. Bijvoorbeeld door een verhuizing, een scheiding, verlies van een dierbare, emotionele of lichamelijke problemen of andere redenen. Misschien zoek je gewoon vrienden erbij, of doe je niets liever dan chatten en nieuwe mensen ontmoeten. Wie weet is jou nieuwe liefde wel online! Of je stapvriendin in wording, je sportmaatje of die leuke man met wie je leuk over films kan praten.

Van happy single naar happy stel

De succesverhalen bewijzen dat een groot percentage van de deelnemers hun levenspartner overhouden aan een datingsite die zich speciaal richt op hun doelgroep. Voor iedereen is er iemand die echt om hun geeft en die warm loopt voor een romance of meer. Via internet kunnen grenzen tussen provincies en sociale achtergronden wegvallen. Hierdoor kun je contacten opdoen met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet! Wees ook succesvol en gelukkig in het vinden van de juiste match!

Neem je kans en begin vandaag nog met online daten op een website die is gericht op corpulente, gezette en volle mensen. Ook voor vriendschap en een gezellige babbel kun je even aanschuiven. Op alle tijden van de dag. Vele singles gingen je voor en hadden onvergetelijke momenten en ervaringen. Waarom zou jij dat niet hebben? Maatjemeer-Match.nl helpt jou de ware te vinden! Singles met dat beetje extra kijken dus op Maatjemeer-Match.nl

Gratis aanmelden

TIP: Vul uw e-mailadres in en start met chatten en daten op Maatjemeer-Match.nl. Uw e-mailadres blijft geheim voor anderen.

E-mailadres:

Gerelateerde datingsites